Een nieuw gezicht
in de binnenstad

WINKELEN IN FORUM ROTTERDAM

FORUM Rotterdam bevat circa 30.000 m² vvo voor winkels en horeca. Hier vestigt zich onder andere de Ierse mode retailer Primark. Deze winkel komt centraal in het project tussen het monument aan de Coolsingel en de winkels aan de Lijnbaan en strekt zich uit van de ‘Koopgoot’ tot en met het vroegere Jungerhans-pand aan het Binnenwegplein. Primark krijgt een entree aan de ‘Koopgoot’ en aan het Binnenwegplein.                            

In het gerenoveerde Rijksmonument opent in 2019 de Rotterdamse boekhandel Donner. Zij zijn dan de grootste boekhandel van Nederland en voeren ook een eigen horecaconcept: Diner@Donner.

FORUM Rotterdam bevat circa 30.000 m² voor winkels en horeca. Hier vestigt zich onder andere de Ierse mode retailer Primark. Deze winkel komt centraal in het project tussen het monument aan de Coolsingel en de winkels aan de Lijnbaan en strekt zich uit van de ‘Koopgoot’ tot en met het vroegere Jungerhans-pand aan het Binnenwegplein. Primark krijgt een entree aan de ‘Koopgoot’ en aan het Binnenwegplein en opent in 2020. 

In het gerenoveerde Rijksmonument is de Rotterdamse boekhandel Donner gevestigd. Donner is de grootste boekhandel van Nederland met een eigen horecaconcept, Diner@Donner. Een deel van de winkel op de eerste verdieping is een wintertuin/ auditorium, waar tal van culturele activiteiten kunnen worden georganiseerd, waaronder lezingen, boeklanceringen en signeersessies. 

De Van Oldenbarneveltplaats ter hoogte van de Koopgoot wordt getransformeerd tot een levendig deel van het stadscentrum, waar winkelen, wonen, werken en verblijven bij elkaar komen. Vanaf de Coolsingel tot aan de Lijnbaan komen respectievelijk ABN Amro, Starbucks, Bagels & Beans, Happy Italy, entree van de woontoren, Primark, entree van Fit for Free en Hollister.  

De winkelruimten aan de Lijnbaanzijde vanaf Hollister tot aan ICI Paris XL en de G-Star worden herontwikkeld. Zij worden uitgebreid en krijgen een spectaculaire nieuwe gevel en een gewijzigde winkelindeling. Aan de ‘Koopgoot’ zijde en die van de Lijnbaan is nog één enkele winkelruimte beschikbaar. 

Informatie verhuur winkels Multi Netherlands bv
T 020 258 88 88
verhuur@multi.eu
U kunt ook het contactformulier invullen.

  • FR_Winkelen_01
  • FR_Winkelen_02
  • FR_Winkelen_07
  • FR_Winkelen_06
  • FR_Winkelen_03
  • FR_Winkelen_05
  • FR_Winkelen_04